Najnovšie recenzie zo sekcie Alkohol testery
- S testerom som maximálne spokojný, rovnako ako aj s komunikáciou s predajcom. ODPORÚČAM obchod TESTER.SK
- spoľahlivý
- presný
- po vyše roku častého používania žiadne závady či komplikácie
- spratný do vačku
- žiadne
výborný vianočný darček
už odskúšaný a odporúčaný švagrom
- Štyloví ,rýchlo reaguje, perfektná výdrž batérie.
- maximalne spolahlivy.
- lahka obsluha
Vymena za starsi model
Dokonaly v lahkosti pouzivania
spolahlivost na 0,01
- praktické púzdro ako súčať balenie
- presné meranie
- rýchle meranie
- praktické prevedenie
Vybrala som tento tester na základe dobrých recenzií . Bol kupovaný ako darček a neľutujem kúpy. Ak by som sa mala rozhodnúť znovu určite by som ho kúpila opäť. Zatiaľ s ním nebol žiadny problém. Použitie je jednoduché.
Tento produkt by som určite len odporučila.
- Neviem posudit prestnost, ale subjektivne sa mi zda dostacujuca
- Bohate prislusenstvo (obal, nahradne naustky, baterie)
- Jednoducha obsluha
- Nie je potrebna kalibracia - plug & play
- kvalitné výsledky v opakovanom meraní na rôzných ľuďoch
- zahájenie samotného testu ( jedným tlačidlom, zvukové signály už ďalej navádzajú aj bez sledovania obrazovky)
- aj keď je jednoduché ovládanie samotného testovania ( zapnutie jedným tlačidlom [start]), zmena nastavení v menu bola trošku obtiažnejšia (celé nastavenie pozostáva z dvoch tlačidiel) ako napríklad meranie jednotiek, sila dychu, čas dýchania, ale nič strašné, po 20 minútach sa to podarilo nastaviť a už je všetko OK
- nastavenie v menu mohlo byť jednoduchšie
- vraj je kalibrácia vykonávaná len v čechách, ešte som to podrobne neštudoval
po zakúpení a výkendovom testovaní a vyhodnotení asi 30 testov, kde som testoval striedavo jak triezvych , tak aj opytých jedincov, výsledky pri opakovaných skúškach vychádzali relevantné, (pri triezvych bola stále 0,00 prom).
Samozrejme keď je niečo nové malo by to fungovať, som zvedavý na ďalšie akcie a tak isto aj na meranie po 200-tom teste, kde už je odporúčaná kalibrácia prístroja
- Rýchly, presný a spoľahlivý.
- Malý a kompaktný.
- Jednoduché použitie.
- Dlhá výdrž batérie.
- Čitateľnosť displeja je veľmi dobrá.
- Alcovisor používam od roku 2022. Prístroj pracuje spoľahlivo a bezchybne.
Nakoľko je Alcovizor Mars v2 presný, rýchlo vyhodnocuje merané hodnoty, je veľmi kompaktný,odporúčam jeho zakúpenie.
Po viac ako ročnom používaní prístroj pracuje spoľahlivo a bezchybne. Určite jeho kúpu odporúčam.
- Spoľahlivý , presný, Uz ho mame viac ako 3 roky a po kazdej kalibracii stale presny bez potreby vymeny snimaca.
- kvalitný tester na bežné každodenné použitie
- dobré spracovanie výrobku
- jednoduché používanie
- možnosť kalibrovať
spokojnosť, učite odporúčam ako produkt, tak predajcu
- batéria vydrží dlho
Produkt sme si zakúpili na základe popisu a odporúčaní na internete.
Zvažovali sme viacero testerov, avšak presvedčila nás najlepšia presnosť produktu.
Mars alkoholtester máme rok. Baterku zatiaľ netrebalo ani raz nabíjať.
Tento produkt sme odporučili už viacerým ľuďom, ktorí sú s týmto produktom taktiež spokojní.
Rýchla reakcia
- Rychly
- Presny
- Super vydrz baterky+nabijanie usb
- malý,
- nezaberie v aute miesto,
- kedykoľvek použiteľný
hľaDAL SOM NIEčO šIKOVNé A OKAMžITE, KEDYKOľVEK POUžTEľNé -SPLňA TIETO POžIADAVKY
Alcovisor Mars v2
Registrovaný používateľ
Pridané: 11. januára 2024
(naposledy upravené 6. septembra 2024)
- Spoľahlivý
- Praktický
- Nič
- Kvalitný a presný.
- Veľkosť.
- Spoľahlivosť
- Rýchlosť opätovného testu, presný
- Nič
Super rýchly tester,jednoduché ovládanie.
- prakticke puzdro dá sa stále nosiť pri sebe v prípade potreby
- super cena
- žiadne
funguje ako má bez problémov ho už používame doma 1,5 roka
- Super pristroj spokojnost
- Mam uz druhy super poradil som aj kamosom teraz som kupil zase 2kusy
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »