Najnovšie recenzie zo sekcie Alkohol testery
Skvela cena, lahka ovladatelnost, male rozmery ale to najdôležitejšie - presne meranie!!!!odporucam
- Presnosť
Idem podľa pokynov ktoré sú napísané v knižke čo bola k tomu a nemôžem ho nastaviť.
- všetko OK
- žiadne
odporúčam
Malý, pracný. Vyzerá, že funguje dobre.
- kvalita
- Kompaktný
- šikovný
- s puzdrom a príslušenstvom
- Nič
Za mňa odporúčam!
Alcovisor Mars v2
Registrovaný používateľ
Pridané: 24. marca 2024
(naposledy upravené 30. marca 2024)
- Rýchly, presný a pomer cena, výkon perfektný. Je to môj tretí tester a najlepší.
- Spoľahlivý, presný, prijateľná cena vzhľadom na výbornú kvalitu. Možnosť prepojiť s mobilom.
- Nič.
Je to výborná voľba - cena + kvalita. Certifikácia a kalibrácia zaručuje, že jeho výsledné meranie možno použiť ako dôkazový materiál.
- Šikovný, v praktickom obale, výdrž baterky, rýchlo pripravený na použitie, presnosť merania
Vďaka praktickému obalu a malej veľkosti ho viem mať vždy po ruke. Rýchlo je pripravený na použitie, aj vyhodnocovanie je rýchle. Porovnával som výsledky s profi testerom a rozdiel bol zanedbateľný. Vrelo odporúčam.
- Citlivý. Reaguje už na pohár vína.
- Zatiaľ som nenašiel.
Malý a kompaktný. Som spokojný
- Vydrž baterie
- Rýchle opakovanie dychovej skúšky
- ž
- Veľmi rýchly a spoľahlivý
- výborná komunikácia, dochvíľnosť, informovanosť, ochota, ústretovosť
Produkt výborný, využívame, presný
- Je cenovo dostupný a aj rozmerovo vyhovuje pre použitie náročných podmienkach
- Prestala komunikácia s aplikáciou v smartfóne
Pri výbere alkohol testeru potrebného k mojej práci som si vyberal z ponuky na internete a vybral som si Alcovisor Mars v2. Ako bezpečnostný technik som s ním spokojný pre ľahkú manipuláciu aj v náročných podmienkach stavieb. Má malé rozmery a hmotnosť, skrátka je po ruke keď ho potrebujete. Môžem ho odporučiť nie len kolegom bezpečnostným technikom, ale aj ďalším riadiacim pracovníkom, ktorí ho potrebujú k práci. V neposlednom rade môže pomôcť aj vodičom, aby sa vystríhali jazde pod vplyvom alkoholu.
- S teste rom som spokojný, odporucam.
- vyhoda
nevskušal
- Pomer cena a kvalita
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »