Najnovšie recenzie zo sekcie Alkohol testery
- Keď je 0 idem do roboty
- Výborný prístroj s pamäťou na 100 meraní, môžete ho cez aplikáciu spojiť s telefónom a využívať viaceré prídavné funkcie.
- Výhodou je aj vymeniteľný senzor. Prístroj je pripravený merať už po 2 sekundách.
- Nič
Môžem len odporučiť.
- super v pomere cene a kvality
- rýchle meranie
- celkom presný
- jednoduché ovládanie
- velmi presny a spolahlivy
- Ok
- Za tu cenu solidna presnost...po 600 merani treba obnovit kalibraciu
- komunikácia s mobilom
- možnosť samostatnej výmeny senzoru
- kapacita batérie
- práca s náustkami a ich balenie.
Veľmi odporúčam kúpu pre pravidelné hromadné testovanie pracovných kolektívov.
Výhodou je možnosť fotografie testovanej osoby aj s výsledkom.
Náročnejšia práca s náustkami a ich balenie.
- Bleskový štart, nabíjateľná batéria s dlhou výdržou, malý, kvalitné púzdro, bluetooth pripojenie k smartfónu, vyhotovenie fotografie s výsledkom merania.
Trošku som v rozpakoch z toho, že mám aj iný tester, kalibrované boli v ten istý deň, dkonca v druhom bol menený senzor a ten starší, keď ukáže 0,75‰ , Mars ukáže 0,66‰. Ale beriem to tak, že ani jeden nie je profesionálny. Ale za mňa super tester
- Tester je jednoduchý na používanie.
- Tester je "spratný"
- Tester je spoľahlivý
- :-) má pekný obal :-)
- Zatiaľ žiadne proti nepoznám.
Tester som si objednala na základe odporúčania môjho brata.
Produkt som si vybrala na základe informácií na nete - aby bol spoľahlivý / kalibrácia samozrejmosťou / , jednoducho ovládateľný, rozmerovo vyhovujúci. Tester je garanciou toho, že nesadnem za volant zo zostatkovým alkoholom. Tester funguje tak ako som očakávala.
Cena testra v tomto prípade nehrá rolu, keď sa na to pozriete zo strany Vašej bezpečnosti a bezpečnosti ľudí okolo (vtedy nehľadíte na to či je niekde tester o pár Eur lacnejší )
Som rada, že som si tento produkt vybrala.
Neviem porovnať tester s inou konkurenčnou značkou, ale ani by som nehľadla.
Ešte spomeniem doručenie. Bolo rýchle a všetko prebehlo v poriadku.
Využila som aj zákaznícku linku - bola som spokojná.
S testrom som spokojná a určite by som ho odporúčala aj mojim známym.
- prkatický,šikovný,malý,presný
odporúčam
- Kompaktnnosť
- Presnosť
- Priateľka ešte sj zhodnotila že je pekný :D
- Nemám s ním zatiaľ žiadne problémy
Známy mal predne tento tester už vyše roka a tak som si zaobstaral aj ja. Som maximálne spokojný s jeho presnosťou nehovoriac o tom koľkokrát mi zachránil zadok kedy by som už určite sadol za volant (skúšal som fúknuť do iných dregerov ktoeé ukázali nulu a mars mi ukázal 0 niečo čo je presne ten významný rozdiell) . Známy ho má teraz už vyše dvoch rokov a aj napriek tomu že ho nekalibrovsl je medzi našimi zariadeniami rozdiel 0,1 čo je podľa mňa tiež parádne (no i tak radšej kalibrovať a mať istotu :)
Určite odporúčam všetkým aktívnym šoférom
- alkoholtester funguje výborne
- malý a ľahko prenosný
- puzdro v cene
- vysoká presnosť
- odporučenie od pracovníkov Testeru.sk
- upozorňovanie na nasledujúcu kalibráciu
- cca po ročnom používaní sme nenašli žiadne negatíva a to ho využivame pomerne často
- rýchlo pripravený na testovanie
- vysoká presnosť
- malý a ľahko prenosný
- pekné puzdro v cene
- odporučili mi ho na stránke tester.sk
- na jedno nabitie vydrží mesiace
- ukazuje dátum ďalšej kalibrácie a veľa ďalších údajov
- nič ma nenapadá
Týmto testerom som veľmi spokojný a odporúčam ho každému.
- Super rýchly spoľahlivý alko merač.
- žiadne
Pomer cena kvalita je super. Spoľahlivo merá hladinu alkoholu. Vydrží dlho nabity cca 3mesiace.
- S testerom maximálna spokojnosť , odporúčam
- Dizajn
absolútne nepresné
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Mrzí nás, že nejste s naším spotřebičem spokojen. Pokud naměřené hodnoty skutečně neodpovídají, doporučujeme reklamaci výrobku. S pozdravem Sencor.
- Jednoduchá obsluha
- Vyzerá kvalitné prevedenie
- Nefunguje správne
- predáva sa nenakalibrovaný
- kalibrácia stojí 30 eur (vrátane dopravy)
Tento alkotester vyzerá fajn, predáva sa s pekným púzdrom a ma veľmi jednoduchú a intuitívnu obsluhu. Žial, toto všetko je úplne zbytočné, pretože od kúpy nefungoval správne. Každé meranie ukazoval 0 od zakúpenia. Kedže som ho použil za rok možno 10x, keď som chcel mať istotu, že nemám v tele zvyškový alkohol, neriešil som to, lebo som si myslel, že je to proste výsledok.
Problém nastal keď som ho zhruba po roku zo srandy testoval pri posedení so švagrom. :) Tam bolo jasné, že výsledok nula nie je v poriadku. Tester som dal na reklamáciu, pri reklamácii mi poevdali, že tester nie je len nakalibrovaný. Kalibrácia stojí 30 eur...... Tester určite neodporúčam, ani žiadny iný od tejto značky. Na výber je ich viac. Tester som zakúpil v Datarte - tam bolo ale všetko ok vratane reklamacie, problém je na strane Českého výrobcu.
- dobrá cena
- rýchle dodanie
- Dobrý
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »