Najnovšie recenzie zo sekcie Alkohol testery
Výborný tester
Funguje ako má
Malý šikovný a prakticky....
Pre bežnú kontrolu odporúčam
- Prevedenie
Prístroj som použil zatiaľ iba 3-krát a nebolo by seriózne vyjadrovať sa k jeho kvalite respekt. hovoriť o mojich skúsenostiach.
- dreger za každým ukazuje inú hodnotu alhokolu. Rozdiel aj 0,5 promile
- pri vložení nových batérii ukazuje slabú batériu (skúšal som duracell, maxell, varta), po 2 fúknutiach je už vybitý
- škoda peňazí
55hyjthu4g
- Funguje dobre
- Pomerne lacný
- 1 z 3 pružiniek, ktorá má tlačiť na batériu bola len voľne pod vekom, a teraz ju drží batéria...
Ľahká obsluha.
- Spokojná s produktom
- lacny
- neda sa kalibrovat, ked ho kupite od obchodnika co ho mal rok na sklade, mozete ho rovno vuhodit, kedze nebude ukazovat spravne hodnoty
za malo penazi malo muziky
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Alkohol tester, je předkalibrován z výrobního závodu a jeho přesnost zůstává neměnná. Je možné jej bez obav používat. Pokud máte nějaké podklady o tom, že by tento přístroj neměl správně fungovat, poprosíme o zaslání těchto podkladů na emailovou adresu [email protected] S pozdravem Team Sencor Care.
- tri v jednom
- batérie musia byť typu Lithium, ináč prístroj ukazuje slabé napätie, ešte neviem ako dlho vydržia, ale prístroj sa ukazuje ako baterkožrút
Všetko je v poriadku, upozornite na počet náustkov a odporučte ich dokúpenie. Pekný deň prajem.
- Som spokojna
- Spĺňa účel
- dobra cena
- zatial ziadna
Spĺňa požiadavky pre domáce informačné účely!
- Je super
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »