Najnovšie recenzie zo sekcie Alkohol testery
- Jednoduché používanie
- Rýchlosť
S touto značkou alkoholtesterov máme pozitívnu skúsenosť a určite by sme ju odporučili aj ďalším zákazníkom.
- Jednoduchý a presný prístroj
- Rýchle opakované fúkania
- Dlhá výdrž batérie
- Vymenitelny senzor
- Nenasiel som
- Produkt je pefektný a na kalibráciu ma vždy upozornia
- Jednoduchý na manipuláciu,presnosť merania,jednoduché doobjednanie príslušenstva
- Maximálna spokojnosť, veľká výhoda, že má tlačiareň.
- tester MarkX
- Nadmieru spokojný
Rýchle spustenie
Dlhá vydrž batérie
Aplikácia cez telefón
- Ochrana seba aj ostatných
- Výborný produkt za dobrú cenu
- Exkluzívny servis
- Dobrý servisný interval
Žiť moderne a spoločensky a mať vždy čistú hlavu a nič v krvi - teda alkohol - na to presne je určený alkohol tester Alcovisor MarkX.
Zdá sa byť drahší , ale nie je tomu tak. Okrem možných pokút mi zaručene podporil nulové hodnoty v papieroch u policajtov za alkohol. A čo je najhlavnejšie, všetci sa cítime byť v bezpečí. Pri bežnej údržbe a kalibrácii je tu určite záruka na dlhé používanie. Kvalita spracovania a obslužnosť prístroja je dobre spracovaná a je jednoduchá. S výsledkami meraní som spokojný. Batérie vydržia pri pravidelných meraniach aj dva - tri mesiace. Displej je podsvietený a prehľadný.
- Spoľahlivé a presné meranie, spratné, obal chráni pred poškodením , jednoducháa rýchla manipulácia
- Žiadne negatíva sme zatiaľ nepostrehli
Odporúčam, prístroj je kvalitný a spoľahlivý , cenovo prijateľný
- Výborný pomer medzi cenou a hodnotou, spoľahlivý tester s dostupnou kalibráciou za rozumnú cenu.
Výborná kvalita, rýchle zistenie alkoholu a vyhodnotenie.
- meria dosť presne,spokojnosť
- Veľká spokojnosť už pri objednávke, doručení a taktiež pri používaní. Kvalitný produkt.
Kvalitný tovar za veľmi dostupnú cenu
- ALCOVISOR MARS 2 je veľmi rýchly či pri zapnutí alebo pri vyhodnocovani testu .Veľmi presny,pekny dizajn a maličky-zmesti sa do vrecka.V pripade poruchy senzora si ho viem jednoducho vymeniť sam aj keď senzor nie je až tak lacný pri tomto produkte.Parovanie s aplikaciou som neskúšal, je to pre mňa zbytočne.Kupoval som ho pre ine parametre,ktore v cenovej kategórii nema konkurenciu.Som spokojny
- pomer: kvalita-cena
- primeraná presnosť
- podmienky použitia
- balenie
Je to môj 4-tý alkoholtester a som s ním spokojný, používa sa ľahko, prijemné je ochranné púzdro.
Hľadal som dostatočnú kvalitu v prípustnej sume.
- Kompaktný
- Presný
- Cenovo dostupný
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »